Футболни турнири

Куп славни орлета зарадваха децата на турнир в Благоевград(СНИМКИ)

Куп славни орлета наградиха децата на детския футболен турнир “Малките звезди” в Благоевград. Легендата Иво Андонов, Иво Тренчев,Георги Даскалов и младата надежда на Пирин Мартин Бачев зарадваха децата.

20 отбора се пускат на турнира в памет на Батето

онален съвет към БФС-София организира за седма година турнир по футбол 7 за подготвителна група деца, родени през 2014 година, в памет на бившия президент на БФС и председател на БОК проф. Иван Славков.

Кирил Десподов и Ради Кирилов наградиха призьорите на турнира в Симитли(СНИМКИ)

Септември (Симитли) е шампион в коледния детски турнир „Симитли 2022“. Малките шампиони се изправиха на финала срещу отбора на „Спорт Вилаж“ – Сандански. В редовното време на финалният мач резултатът бе 0:0.

Академия Пандев и куп родни отбори идват на детския турнир в Симитли

За шеста поредна година в Симитли ще се проведе новогодишният детски турнир „Симитли 2022“.Тазгодишното издание ще бъде за деца родени през 2013-та година и ще се проведе в рамките на 3 дни - от 26 -ти до 28-ми декември

Благоевград завладя футболна София

Благоевград завладя футболна София! Три формации на ДФК Хлапетата и една на Пирин Благоевград спечелиха първите места на приключилия вчера в столицата детски турнир "София къп".