Регион

Новини от Югозападния регион

Първо в PIRINSPORT: Даниел Гогов се раздели с Марек!

Един от най-стабилните играчи на Марек - Даниел Гогов си е тръгнал от отбора,научи Pirinsport.com. Той бе с голям принос за промоцията на Марек във Втора лига, но напоследък рядко влизаше в игра.

Спартак Склаве и Ветрен не се победиха

Ветрен (Полена)  започна с равенство от 1:1, като гост на Спартак (Склаве) пролетния полусезон. Срещата бе от 14-ия кръг на А ОГ Благоевград - Зона Струма.

Перун вкара 6 на Рилци като гост

Отборът на Перун Кресна спечели гостуването Рилци с впечатляващото 6:2. Срещата бе от 14-ия,първи пролетен кръг на А ОГ Благоевград - Зона Струма.

Миньор Пк с нова победа у дома

Миньор (Перник) постигна много важна домакинска победа с 1:0 над Септември (София) II в среща от 21-ия кръг на Югозападната Трета лига.

Пирин Разлог с втора поредна победа

Отборът на Пирин Разлог с първа победа на стадион "Септември" през пролетния дял на първенството в Югозападната Трета лига. И втора поредна за възпитаниците на Христо Джоджов през пролетния полусезон.

Септември и Героя с голово реми в Симитли

Отборите на Септември Симитли и Сливнишки герой завършиха наравно 1:1 в среща от 21-ия кръг на Югозападната Трета лига. И двата отбора продължават без загуба през футболната пролет.