Регион

Новини от Югозападния регион

Ето и десетте най-добри спортисти за годината в Дупница

На среща на представители на клубовете, медиите, председателят на Комисията по спорт към ОбС-Дупница Славчо Павлов, бяха направени и определени номинациите за годишните награди в класацията "Спортист на Дупница" за 2017

Съни Дяков чете детски приказки в Благоевград

„Коледна приказка за най- малките“ завладя благоевградските деца в „Часът на приказния разказвач“. В приказния кът на Община Благоевград в ролята на разказвач се превъплъти капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков ще чете детски приказки в Благоевград

Капитанът на „Лудогорец“ Светослав Дяков влиза в ролята на приказен разказвач. Днес от 18.00 часа благоевградчанинът ще представи пред любопитните малки слушатели „Коледна приказка за най- малките“.

Двама си тръгнаха от Рилски спортист

Петко Петков и Тихомир Крумов вече не са част от отбора на Рилски спортист , потвърдиха от ръководството на тима.  Сърцатият таран вече е част от ЦСКА 1948, като бе основен голмайстор на Рил и водещ такъв в групата през

Марек би Пирин Рз при девойките в контрола

Женското направление в Марек Юнион-Ивкони започва все по-сериозно да настъпва в новото начинание и да загатва за възможности. Кадетките на клуба победиха връстничките си от Пирин Разлог в контрола вчера.