Пирин Бл

Борис Тютюков започна преговори с Арда

Напусналият със скандал Пирин Благоевград Борис Тютюков изненадващо се появи в друг тим от елита. Тази сутрин полузащитникът е бил забелязан в Кърджали за среща с ръководството на Арда, пише Блиц.

Ботев Пд взема от лятото футболист на Пирин Бл?

Ботев Пловдив ще опита да подпише предварителен договор с крайния бранител на Пирин Благоевград Андрей Йорданов. 22-годишният защитник играе еднакво добре както като ляв бек, така и като ляно крило.

Още един директор си тръгна от Пирин

Директорът на ДЮШ на Пирин (Благоевград) – Петър Карачоров напуска клуба. Ръководителят на Академията е провел разговори с новия управител на „орлетата“ Петър Занев, на които двете страни не са стигнали до консенсус.

Пирин Бл се раздели с Пепси

Пирин Благоевтрад се разедли с унивeрсалният полузащитник Гезим Пепси,научи Kotasport.com. Той бе преследван от травми,така и не можа да се наложи в състава на Пирин.Раздялата е по взаимно съгласие.

ЦСКА 1948 без проблеми срещу Пирин Бл

ЦСКА 1948 победи Пирин с   3:0 и спечели нови три точки в първенството. Домакините бяха по-добри и закономерно стигнаха до победата със завидна лекота. По този начин тимът продължава без загубена точка.

Спартак Варна привлича Христофор Хубчев

Зщитникът Христофор Хубчев е поредният футболист, който си тръгва от Пирин Благоевград. Очаква се 27-годишният бранител да подсили изпадналия във Втора лига Спартак Варна.