Перун кресна

Огражден пречупи Перун у дома

Огражден Първомай 1955 победи с 1:0 Перун Кресна в среща от 16-ия кръг на А ОГ Благоевград - Зона Струма. Това бе едва пета победа за домакините от началото на първенството.

Перун вкара 4 на Долно Осеново

Отборът на Перун Кресна победи с 4:1 Долно Осеново в среща от 15-ия кръг на А ОГ Благоевтрад -Зона Струма. Това бе 5-та победа за перуните от началото на първенството.

Спартак Склаве би Перун в Кресна

Перун Кресна загуби с 1:2 от Спартак Склаве в среща от 12-ия кръг на  А ОГ Благоевград -Зона Струма 1.До 10-тата минута младият отбор на домакините създаде 3 много добри ситуации, но те бяха бяха пропуснати .Гостите пов

Перун с тежка загуба в Лебница

Перун Кресна загуби с 2:5  гостуването си на Орел  в себо Лебница с 2:5 в среща от 5-ия кръг на А ОГ Благоевград - зона Струма 1.Това бе втора поредна загуба за перуните,след двете победи на старта на първенството.

Перун загуби от Огражден в зрелищен мач

Перун Кресна загуби домакинството си Огражден - Първомай  с 3:5. Срещата бе от 3-ия кръг на А ОГ Благоевград -зона Струма. Това бе и първа загуба за отбора от Кресна за новия сезон.

Перун Кресна с втора поредна победа

Втора поредна победа за отбора на Перун Кресна в А ОГ БЛагоевград - Зона Струма.В среща от втория кръг като гост на стадиона в Крупник бе победен тима на  Долно Осеново с 3:2.

Перун Кресна обърна Ветрен на старта на новия сезон

Победа за Перун Кресна на старта на новия сезон в А ОГ Благоевград. Отборът от Кресан победи у дома  Ветрен Полена с 4:2. Хеттрик  за победителите отбеляза Божидар Бакалов и един гол добави Иван Атанасов.