Миньор Пк

Миньор Пк се подсилва с юношески национал

Миньор (Перник) договори халф на Славия, пише “Тема Спорт”. Става въпрос за 20-годишния Валентин Петров. През изминалия сезон той играеше основно за “белите” в Югозападната Трета лига.

Ключов футболист си тръгва от Миньор Пк

Един от ключовите футболисти на новака във Втора Лига Миньор Перник се разделя с отбора. Това е бранителят Антон Славчев. И то след цели 5 години и половина в родния си отбор.

41-годишен носи нова победа на Миньор Пк

Първенецът на Югозапад Миньор (Перник) спечели у дома с 1:0 срещу Витоша (Бистрица) Срещата бе от 34-ия кръг на Югозападната Трета лига. Диян Христов реализира единственото попадение.

Миньор дава шанс на юноши до края на сезона

Миньор Перник рано-рано си осигури завръщане в професионалния футбол. Затова и в двубоите до края на сезона в Югозападната Трета лига ще дадат възможност на треньорския щаб да даде шанс на доста юноши да се изявят.

Полицията премести Хебър-2 -Миньор Пк в Пазарджик

Дубълът на Хебър ще посрещне гостуващия Миньор(Перник) на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик, а не на едноименното спортно съоръжение в село Сарая, където младите хебърчета играят домакинските си срещи от шампионата

Божидар Васев спира с футбола?

Опитният полузащитник Божидар Васев обмисля да спре с футбола. Преди около месец той навърши 31 години. Серия от тежко контузии обаче е на път да сложи край на кариерата му.