Сандански

Сандански е домакин голям камп за вратари през декември

Бившият вратар на Локомотив (Сф) и настоящ треньор на вратари на най- голямата вратарска школа - Владимир Манолков обяви във Фейсбук, че стартира набиране на участници за 4-ти зимен камп за млади вратари в град Санданск

Талант от Сандански със Синдром на Даун със сребро от турнир в София!

През уикенда , “слънчевият спортист”от град Сандански - Сашо Александров взе участие в лекоатлетическия турнир “Открий шампиона в теб” 2022, който се проведе на Националния стадион “Васил Левски” в София.

Благоевградски клуб стана Държавен шампион по плуване

Благоевградският плувен клуб „GD Sport“ станаха шампион на Държавно лично отборно първенство по плуване за деца в Сандански. От 22 до 24-ли юли  в Сандански  мериха сили 325 състезатели от 50 клуба от цялата страна.

Чавдар се подсили с вратар от Сандански

Младият страж Константин Котев премина в редиците на Чавдар (Етрополе), след като преди два дни напусна Балкан (Ботевград), научи win7sport.Той е роден през 2001-ва година в Сандански и пренебрегна предложение от Вихрен

Браво! Община Сандански спечели проект за 200 000 лева за градския стадион!

Министерството на младежта и спорта одобри финансирането на проект на община Сандански за цялостна подмяна на тревната настилка на Градския стадион в Сандански. Общата стойност на проекта е 200 хиляди лева.