ретро

РЕТРО: Пирин през 70-те в Гърция(СНИМКА)

Днес в рубриката РЕТРО, Pirinsport.com ще ви върне отново назад във времето. С поне 45 години , с още една уникална публикация и снимка. Този път тя е от гостуване на любимия Пирин Благоевград в Гърция.

РЕТРО: Набор 1960/61 на Пирин Бл

Днес в рубриката РЕТРО, Pirinsport.com ще ви върне отново назад във времето. С поне 40 години , с още една уникална публикация и снимка. Този път тя е на юношите /тогава/ на Пирин Благоевград -набор 1960/1961.

РЕТРО: Бягайте, трибуните падат!(СНИМКА)

Днес в рубриката РЕТРО, Pirinsport.com ще ви върне отново назад във времето. С близо 40 години , с още една уникална публикация и снимка. Този път тя е от историческия първи мач на Пирин Благоевград в А група.

РЕТРО: Пирин Гоце Делчев - 2013-та година

Днес в рубриката РЕТРО, Pirinsport.com ще ви върне отново назад във времето. Със само 7 години , с още една уникална публикация и снимка. Този път тя е на отбора на Пирин Гоце Делчев от 2013-та година.

РЕТРО: България -2011-та

Днес в рубриката РЕТРО, Pirinsport.com ще ви върне отново назад във времето. Със само 9 години , с още една уникална публикация и снимка. Този път тя е на националния ни отбор в квалификациите за ЕВРО 2012.

РЕТРО: Септември Симитли -2016

Днес в рубриката РЕТРО, Pirinsport.com ще ви върне отново назад във времето. Със само 4 години , с още една уникална публикация и снимка. Този път тя е на отбора на Септември Симитли.