Пирин Благоевград

Спартак Вн взема вратаря на Пирин?

Спартак Варна се опитва да привлече вратар от елитната ни група. Става въпрос за стража на Пирин Благоевград Янко Георгиев, пише Gon.bg.

Янко Георгиев свали шината

Вратарят на Пирин (Бл) Янко Георгиев започва днес раздвижване и кондиционни тренировки, след като поредният преглед показа, че всичко с коляното му е наред.

От Пирин Бл отговориха на на Орлетата

След публикация в официалната старница на ДФК Орлетата вчера,публикувана и от нашата медия , от ръководството на Пирин Благоевград излязоха и със своя позиция. Публикуваме я без редакторска намеса.

Ръководството на Пирин иска реформа в детско-юношеския ни футбол

Ръководството на Пирин Благоевград излезе с официална позиция за нуждата от футболни терени и липсата на концепция за развитието на детско-юношеския ни футбол на национално ниво.Публикуваме я без редакторска намеса:

Голям талант на Пирин дебютира в Първа лига

Един от големите таланти от школата на Пирин – Любомир Тодоров направи официален дебют в Първа лига.17-годишният играч влезе в края на мача при победата на орлетата над Спартак (Варна).

Пирин с първа победа при Христо Янев -удари Спартак Варна

Отборът на Пирин Благоевград победи Спартак Варна с 3:1 в мач 18-ия кръг на efbet Лига. Радослав Цонев откри резултата в 13-ата минута. Той изпълни страхотен пряк свободен удар и не остави шансове на стража на гостите.

БФС одруса Пирин Бл с 3300 лева

Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията и глобите след 17-ия кръг на efbet Лига. Левски е глобен с 5300 лева след гостуването си на Спартак Варна, а 4000 от тях са за изстреляна ракета.