Алберт Попов

Велико! Алберт Попов пише история в родните ски!(ВИДЕО)

Алберт Попов записа най-високото класиране в кариерата си, след като се класира на трето място в слалома от Световната купа по ски алпийски дисциплини в американския зимен център Палисейдс Тахо, който се проведе при неп

Алберт Попов с нов рекорд за Световната купа

​Алберт Попов записа най-доброто класиране в кариерата си за Световната купа по ски-алпийски дисциплини с 4-о място в последния слалом за сезона във френския курорт Куршевел.

Невероятно! Алберт Попов пише история!

Алберт Попов записа своето първи класиране в Топ 10 през сезона в Световната купа по ски-алпийски дисциплини по време на нощния слалом в Шладминг (Австрия).

Браво! Алберт Попов вече е №19 в света!

Алберт Попов е №19 в първата ранглиста на слалом за новия сезон, която бе публикувана от международната федерация по ски. Това означава, че той ще има доста добър стартов номер за състезанията през годината.

Словенец изпревари Алберт Попов за купа „Пирин“

Алберт Попов завърши втори в гигантския слалом на международното състезание по ски-алпийски дисциплини за купа „Пирин“ в Банско.Попов финишира за 1:56.12 минути на писта „Томба“, след като даде втори времена и в двата м

Алберт Попов с две победи в Банско

Най-добрият състезател в алпийските ски Алберт Попов (Мотен) спечели и двата слалома за купа „Юлен“, които се проведоха днес в Банско. Стартовете са от календара на ФИС и БФСки, а организатор е „Юлен“ АД.