Венци Стефанов

Пирин отговори на Венци Стефанов

Отборът на Пирин отпадна от Купата на България, след като записа поражение от Славия с 0:1. След сблъсъка президентът на Славия - Венци Стефанов, се изказа не особено ласкаво за наставника на "орлетата" - Уорън Фийни.

Бербатов: Пирин на два пъти е получавал пари за мен! Чичо Венци да не ми е счетоводител!

Димитър Бербатов използва своя сайт, за да коментира всички "горещи" теми в родния футбол през изминалите седем дни. Бербатов анализира мача на националния отбор срещу Швейцария.

Култов Чичо Венци: Бербатов не е купил дори 10 чифта чорапи за родния си Пирин!

Президентът на Славия и член на изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов коментира пред „Блиц“ в свой стил снощната загуба на националите от Унгария в баражите за Евро 2020.

Чичо Венци: Миньор Пк да са спокойни! Ще играят във Втора лига!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е и член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, направи лаконичен коментар относно заканата на Миньор (Перник) да не участва в бараж за влизане във Втора ли

Венци Стефанов скочи на рефер от Благоевград

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов не спести критиките си към работата на съдията Георги Иванов  от Благоевград след домакинската победа над Етър с 1:0 в първия плейофен мач за 7-ото място в Първа лига.