Югозападна трета лига

Костинброд изненада Рилецо в Самоков

Рилски спортист допусна неочаквана домакинска загуба с 1:2 от ОФК Костинброд в среща от 21-ия кръг на Югозападната Трета лига.След този неуспех Рилецо е 5-и с 36 точки, а гостуващият тим е на 18-ата позиция с 16 пункта.

Миньор Пк с нова победа у дома

Миньор (Перник) постигна много важна домакинска победа с 1:0 над Септември (София) II в среща от 21-ия кръг на Югозападната Трета лига.

Пирин Разлог с втора поредна победа

Отборът на Пирин Разлог с първа победа на стадион "Септември" през пролетния дял на първенството в Югозападната Трета лига. И втора поредна за възпитаниците на Христо Джоджов през пролетния полусезон.

Септември и Героя с голово реми в Симитли

Отборите на Септември Симитли и Сливнишки герой завършиха наравно 1:1 в среща от 21-ия кръг на Югозападната Трета лига. И двата отбора продължават без загуба през футболната пролет.

Банско с първа пролетна победа

Банско постигна успех с 1:0 срещу Балкан в среща от 21-ия кръг на Югозападната Трета лига. Това бе осмата победа от началото на първенството за отбора от планинския курорт.

Вихрен с първа пролетна победа

Вихрен Сандански победи дубълът на Септември София с 2:0 в среща от първия пролетен кръг на Югозападната Трета лига.Срещата се игра на терена в село Микрево и това бе последното домакинство за Вихрен тук,като следващото