Танчо Калпаков:Имах оферта от ЦСКА 1948,но не съм подписвал!

Танчо Калпаков, който се раздели с Марек Дупница, говори пред Дарик радио. Бившият старши треньор на дупничани сподели, че желанието му е да работи в професионален клуб. Калпаков призна, че е провел разговори с ЦСКА 1948 относно позицията за треньор в третия отбор, но не е подписал договор с „червените“.

„За първи път ми се случва такъв казус, някой да говори от мое име. Идеята ми беше да се разделя коректно с Марек. Феновете настояваха да остана и всичко беше положително. Разделихме се добре и подчертах, че си тръгвам не заради друг отбор или пари, заплащането не е добро, но бях доволен като пари“, сподели Калпаков.

„Имах разговори с ЦСКА 1948 за третия отбор, но казах на Цветомир Найденов, че искам да работя професионален футбол и това си остава така. Излезе информация, че съм подписал. Ласкаят ме хубавите думи от феновете, излизам лъжец“, добави той.

„Засега оферта имах единствено то ЦСКА 1948, не съм им отказал, във времето може би ще ми представлява интерес и може да съжалявам, но искам да работя професионален отбор, има интереси и разговори с отбори от В група, които имат амбиции за професионален футбол“, продължи Калпаков.

„Не си правя илюзии за „А“ Група, но се надявам на „Б“, не съм дал окончателен отговор. Надявам се поканата да е от професионален отбор. Не съм особено обнадежден, ако не стане, няма да е голямо разочарованието“, завърши Танчо Калпаков.