Спортист Драгичево стана първенец в областната група Перник

Спортист (Драгичево) спечели предсрочно титлата в Областна група Перник два кръга преди края, а в неделния ден получи и трофеите за първото място. Това се случи след мача с Верила (Дрен), който драгичевци спечелиха с категоричното 4:0. Спортист получи две купи - едната от Областния съвет, а другата от Областния управител на Перник.

Получи се истински футболен празник като пред над 250 зрители „жълто-черните“ разпиляха съперника на китното съоръжение в Рударци.На полувремето футболистите на домакините изритаха към трибуните 10 топки подписани от играчите, а най-малките привърженици на отбора бяха изведени на игрището от батковците наградени с балони.Лично Областният управител на Перник Людмил Веселинов и председателят на Областния съвет на БФС Валентин Лазаров наградиха първенците.

Атмосферата беше приповдигната, след като привържениците на Спортист бяха приготвили хореография, на която биха завидели и тимове от елитната група. След награждаването тимът направи и автомобилно шествие из улиците на Драгичево като се вееха знамена с цветовете на тима, а трофеите бяха оставени при феновете, които имаха възможността да се снимат с тях.