Силвестър Джаспър: Фен съм на Марек,Иво Паргов ми е роднина...

Младежкият национал Силвестър Джаспър разказа за любопитната си футболна съдба пред камерите на "БНТ". Крилото разкри каква е основната му цел на терена и за кой мъжки тим би се състезавал, тъй като има право да получи повиквателна от България, Нигерия и Англия. 

"Майка ми е от България, а баща ми от Нигерия. Цял живот съм живял в Лондон, но всяко лято съм си идвал в Дупница. Тук имам дядо, вуйчо и вуйна. На две години майка ми ме заведе на детски турнир и оттогава топката не ми се изплъзвала. Първо бях в КПР от 9 до 11-годишен. След това дойдох във Фулъм, а сега съм с Колчестър, имам още няколко мача с тях. Ако дойдеш да ме гледаш, ще видиш неща, които не си виждал преди. Искам да помагам на отбора и да правя финтове. Любимият ми футболист е Неймар. Мислил съм за всички опции, но не съм избрал в кой национален отбор мога да играя. 

Има шанс да избера Англия пред България. Фен съм на Марек (Дупница) в България. Цялото ми семейство го подкрепя. Гледал съм ги много пъти. Иво Паргов ми е роднина. Обичам боб, кебапчета и луканка. Много обичам за следобедна закуска луканка да похапвам".