Шеф на Миньор Пк бесен на глоба от БФС

Велизар Димитров, който е директор на Миньор Перник, бе бесен от глобата, която БФС удари на отбора – 1250 лева заради бавното връщане на топката от децата към футболистите.

„Това е шокиращо! Ние ще трябва да платим глоба колкото заплатата на един играч, за нещо, което се случва на всеки един стадион по света“, обяви бесният Велизар пред „Мач Телеграф“.

„Другите ни санкции – заради бомбичките, скандиранията и хвърлените предмети, ги приемаме. Нашите фенове си обичат отбора и го подкрепят. Но другата глоба е шокираща. Как децата ще се бавели топката и защо да го правят, при положение, че бием с 3:1. Ако така БФС ще си събират глобите, значи ни чака нещо страшно. Започвам да следя внимателно и ми е много интересно дали БФС ще глоби и друг клуб за подобно нещо“, добави той.

„Започнахме добре сезона с този успех 3:1 над Лудогорец II. Но тази кампания ще е много дълга, 38 кръга. Ще има ротации, защото има мачове през 3 дни, но ние точно заради това се подсилихме. Ние нямаме задължителна цел влизане в елита. Но ако се отвори възможност, разбира се, ще го направим. Конкуренцията е ясна, като има 5-6 отбора, които ще се борят за Топ 3″, завърши Димитров.