Шампионът на Казахстан задържа Саид Ибраимов?

аид Ибраимов може и да не завърне на „Герена“, както бе анонсирано още през лятото, а той често може да бъде забелязан на мачовете на Левски, когато е у нас. Бившият защитник на „сините“ обяви, че има предложение да продължи да работи в Тобол, с който стана шампион на Казахстан.

„Още на втория ден след като станахме шампиони бях извикан от ръководството и ми беше предложен нов договор. Но сега имам нужда от почивка, да обмисля нещата. Да, да играеш в Шампионска лига е предизвикателство. Но не само. А и една максимална мотивация да продължа да се доказвам. Човек винаги трябва да даде максимума, за да е полезен там, където е“, заяви той, цитиран от БТА.

„Работил съм със Стоилов, не защото съм приятел от детството или семеен, а вероятно съм бил полезен, навярно съм си вършил работата по начин, по който не съм го разочаровал. Но е имало и моменти, в които не сме били заедно. Самият старши треньор определя хората, с които иска да работи и ще работи“, допълни специалистът от гоцеделчевското село Блатска.