Радослав Цонев

Ради Цонев пред трансфер в Казахстан

Халфът Радослав Цонев си намери нов отбор. Той разтрогна договора си с Арда Кърджали по взаимно съгласие, след като играеше рядко за „сините" през есента.

Ради Цонев: Още ни бъркат с брат ми(ВИДЕО)

Радослав Цонев е едно от новите попълнения в отбора на АРДА, който бе привлечен по време на зимната пауза. Халфът от Благоевград подписа договор за една година и половина.

И Ради Цонев си тръгна от Пирин Бл

Още един неизменен титуляр се раздели с Пирин (Благоевград). Това е Радослав Цонев. Новината съобщи самият той на профила си във Фейсбук.

Ради Цонев се разбра с Пирин,подписва до часове

Халфът Радослав Цонев е пред договор с родния си Пирин (Благоевград). Футболистът тренира от една седмица в родния му град и вече се е разбрал с клуба, в който игра до 14-годишна възраст, пише "Дспорт".

Ради Цонев си тръгва през лятото от Левски

Един от лидерите на Левски през есента Радослав Цонев ще напусне тима през лятото. Договорът на  близнака от Благоевград няма да бъде подновен, твърди "Тема спорт".

Обрат:Ради Цонев остава в Левски до лятото!

Сериозен обрат е напът да настъпи в отношенията между Левски и Радослав Цонев. "Мач Телеграф" научи, че наставникът Станимир Стоилов е размислил и е готов да задържи халфа до лятото.