Повече от 250 души са заявили интерес към акции на Пирин Бл

Старши треньорът на Пирин Бл Радослав Митревски е решил да даде днес срещу Локо София шанс на доста от футболистите, които получаваха по-малко време за изява дотук през сезона, пише "Тема спорт". Мачът на "Васил Левски" е от 20:00 часа. Защитникът Александър Дюлгеров вече е готов за игра след контузия, но почти сигурно ще остане на пейката. Митревски може да рискува и с някои юноши.

Над 250 души пък вече са заявилите интерес да придобият акции на Пирин. Както е известно, благоевградчани пуснаха платформа за книжа по повод 100-годишнината на клуба. Цената им е 35 лева. Там при заявяване на интерес се попълва и следната анкета:

"Възможно ли е в Благоевград с общи усилия да изградим модел на управление, при който Пирин да бъде сред водещите клубове в България в следващите 100 години? Желаете ли да поемете кормилото на любимия клуб? Желаете ли да станете един от собствениците на активите на Пирин? Готови ли сте да поемете отговорност за бъдещето на Пирин?".

Разяснителната кампания на клуба ще е в сряда (18 май) от 19:00 часа. На срещата ще присъства и собственикът на клуба Пол Белогур.