Пирин се измъчи,но би в Банско ! Фен нахлу на терена искайки оставка!

Пирин Благоевград победи с 2:1 Банско в среща от турнира за купата на България. Победата на орлетата на стадион "Свети Петър" не дойде никак лесно. Домакините влязоха много добре в мача и още в 15-тата минута Денис Ангелов направи уникален пропуск от 5-метра. Някак закономерно Банско поведе в резултата след попадение на Никола Мицански. Той направи добавка отблизо в 29-тата минута,след удар в гредата.

Преслав Йорданов се пробуди и с два гола обърна нещата за Пирин. Първо в 42-та минута изравни с удар с глава ,след центриране от корнер. А 58-та направи и пълен обрат с втория си гол в мача.

Феновете на Пирин ,които бяха дошли на мача в Банско въпреки студеното време, не спряха да искат оставката на Уорън Фийни през целия мач. Фен на оретата нахлу и на терена в началото на второто полувреме ,искайки оставката на наставника на орлетата.При втория гол на Йорданов футболистите демонстративно прегърнаха Фийни ,а феновете подкараха и футболистите. И скандираха името на бившия капитан на орлетата Боби Галчев,който сега е играещ треньор на Банско.