Пирин отговори на Венци Стефанов

Отборът на Пирин отпадна от Купата на България, след като записа поражение от Славия с 0:1. След сблъсъка президентът на Славия - Венци Стефанов, се изказа не особено ласкаво за наставника на "орлетата" - Уорън Фийни. От благоевградския клуб побързаха да коментират думите на боса.

Ето цялото съобщение на благоевградчани:

ФК Пирин категорично осъжда изказването на президента на Славия Венцеслав Стефанов в медийното пространство по адрес на мениджъра на представителния ни отбор Уорън Фийни след вчерашния двубой от турнира за купата на страната между двата отбора.

Г-н Стефанов, смятаме, че подобни квалификации относно качествата на когото и да било от вашите съперници - треньори, футболисти или служители, не кореспондират с дългогодишните традиции, история и харизма на клуба, чийто президент сте.

Знаем, че сред изконните ценности на вековния Славия са уважението към съперника, честната и красива игра, моралът и добрия пример към младите поколения.

Смятаме, че е редно да ги пазите, защото те са непреходни, вместо непрекъснато да се държите по неуважителен начин, който не отива на вашата достолепна възраст и положение.

Честитим класирането на Славия и пожелаваме успех на тима в турнира за купата на България и до края на сезона в Първа лига.