Пирин Бл представя в понеделник нови спонсори

Ръководството на Пирин Благоевград ще даде пресконференция след три дни, на която ще бъдат съобщени добри новини за бъдещето на клуба. Ето какво съобщение публикуваха "орлетата" на своята официална страница във "Фейсбук":

"Новата година носи чудесни новини за ФК Пирин! ФК Пирин с удоволствие съобщава за началото на две нови партньорства, които ще гарантират доброто бъдеще на клуба. Подробности относно договорите ще бъдат разкрити на специална пресконференция на стадион „Христо Ботев“ в понеделник, 10 януари, от 10:15 ч. 

Единият от двата партньора е компанията М.Б.C. Трейд АД, с чиято финансова помощ и съдействие на стадион "Христо Ботев" ще бъде осигурена Лед дисплейна система от последно поколение. Това ще открие нови, атрактивни и модерни възможности за реклама. Другият партньор ще осигури стабилна финансова подкрепа на клуба. 

Веднага след това, изявления за представителите на медиите ще направят изпълнителният директор на ФК Пирин Таско Тасков и кметът на Община Благоевград Илко Стоянов. 

Договорите, които ще гарантират доброто развитие на клуба са подписани благодарение на отличната работа на клубното ръководство на ФК Пирин в лицето на спортно-техническия директор Петър Михтарски, изпълнителния директор Таско Тасков, както и на кмета на Община Благоевград Илко Стоянов. 

Традиционният водосвет за здраве и успехи на тима ще започне в 11:00 ч., след което треньорският щаб и част от футболистите ще споделят очакванията си за подготвителния период и началото на първенството в Първа лига.

Представителите на медиите ще бъдат допускани на стадион „Христо Ботев“ срещу валидни журналистически карти и при спазване на противоепидемичните мерки."