От Оборище скочиха на рефера от мача с Кюстендил(ВИДЕО)

Позиция на футболистите и спортно-техническо ръководство на ФК Оборище oтносно наказанието на футболиста на тима Стенислав Георгиев.

„Ние, футболистите и спортно-техническо на ФК „Оборище”, искаме публично да заявим нашата подрепа към нашия съотборник Стенислав Георгиев, който бе наказан от ДК на БФС за шест мача. Изумени сме от твърденията на страничния съдия г-н Виктор Кукуянов, според който нашият съотборник го бил ударил по време на мача и получи червен картон. Ние всички видяхме и можем убедено да твърдим, че Стенислав не е имал контакт с него и очевидно става въпрос за нелепа измислица от страна на страничния съдия, който през цялата среща демонстрираше тенденциозно отношение към отбора ни. Припомняме, че Стенислав Георгиев за 32 кръга тируляр има само 2 жълти картона и те са за футболни действия.

Ние искаме да зададем само един въпрос: По време на срещата Оборище – Кюстендил съдийската бригада направи всичко възможно мачът да отиде на голям резултат и ощети видимо нашия отбор. Имаме много претенции за засади, нарушения срещу наши играчи и три неотсъдени дузпи в наша полза. Интересно този съдия каква оценка е получил и няма ли да бъде наказан от отговорните органи? Приканваме г-н Григоров и г-н Кукуянов да отказват евентуални бъдещи назначения на мачове на нашия отбор“.