От новия Спортист скочиха на рефери от Сандански: Пладнешки обир!

От новия Спортист 1959 Падеш скочиха на съдиите от Сандански на последния мач с Лебница. Публикуваме позицията на клуба без редакторска намеса:

"Пладнешки обир на съдиите!

Решението на БФС да пратят съдии от Сандански проработи , отбор ни бе тотално ограбен в днешния сблъсък.След нулево полувреме, в който отборът на Лебница стоя по-добре на терена, нашите момчета първи поведоха в резултата след изключителен самостоятелен рейд на Веско Стойков.Въпреки подкрепата на съдийската бригада в 65 мин. Майстор Веско проби през центъра и изкочи сам срещу вратаря на гостите за 1:0. В 90та минута след скандална ситуация, страничния съдия реши, че няма засада и гостите изравниха. Двата отбора играха феърплей, но за съжаление съдиите провалиха мача. Градим млад отбор, без други цели, но странични фактори влияят върху играчи и публика. Знаем от къде ни идват проблемите, няма да се откажем и ще продължим по пътя си. ФК Спортист 1959 Падеш ще го има!!!

Благодарим на Иван Дамянов, който дари шалчета на фенове и ръководство.Благодарим и на публиката, която не нахлу на терена след края и ни подкрепяше през целия неравностоен мач" -написаха в официалната страница на клуба.