Очаквано! Ради Митревски се завърна на работа в Пирин

Доскорошният старши треньор на Пирин (Благоевград) Радослав Митревски се връща в клуба по-малко от месец след като подаде оставка по лични причини. Новата му месторабота е в клубната Академия, където ще отговаря за работата с подрастващите. Длъжността на Митревски е главен треньор в детско-юношеската школа на "орлетата".

"Ръководството на ДЮШ на Пирин има удоволствието да обяви завръщането на Радослав Митревски в треньорския състав на Академията! Бившият наставник на първия отбор ще заема поста главен треньор и ще развива талантите от академията ни! Скоро Митревски започва активна работа и ще бъде в помощ на всички треньори от школата. Добре дошъл отново у дома, Радослав Митревски!", написаха от клуба във „Фейсбук”.

Радослав Митревски е един от треньорите с доста сериозни постижения в школата на "орлетата". Под негово ръководство се разви набор 2006, откъдето излязоха Христослав Ячев, вече в ЦСКА-София, и Виктор Димитров. Димитров, който е и капитан на отбора, остана верен на зелената фланелка и дава заявки да бъде следващият играч, който ще направи бърз скок в мъжкия футбол.