Миньор Пк пусна в продажба новите абонаментни карти

Предсезонните абонаментни карти за домакинските мачове на Миньор за сезон 2021/22 вече са в продажба, информират от клуба. Пропуските са с цена 55 лева и могат да бъдат закупени в сладкарница „Енерджи“ (бившата сладкарница „София“) в центъра на Перник. 

Притежателите на карта ще могат да наблюдават на преференциална цена деветнадесет мача от първенството на Втора лига, а също така двубои за Купата на България, ако жребият определи домакинство на Миньор.

С отстъпката от около 50 % ръководствата на футболния клуб и фенклуба на „жълто-черните“ искат да улеснят най-верните си фенове и да им благодарят за успешната кампания преди година.

„Заради пандемията и затворените стадиони през изминалата година, нашите привърженици бяха един вид ощетени. С по-високата отстъпка през тази кампания искаме да компенсираме най-верните си фенове, които винаги са били 12-ия играч на Миньор. Надяваме се през новия сезон да няма форсмажорни обстоятелства и да бъдем заедно на стадиона във всеки един двубой. Заедно сме по-силни! Бъдете здрави и само Миньор!“, заявяват от ръководството на клуба.