Марек с благодарствено писмо до феновете

От ръководството на ФК Марек изказаха благодарност към привържениците на отбора, закупили си ВИП-карти за сезон 2022/23. Това стана чрез благодарствено писмо от клуба, в което са изброени имената на хората и фирмите, заплатили си карти за ВИП-ложата на стадион „Бончук“.

От клуба напомнят, че набраните средста от продажбата на ВИП-карти и сезонни карти за феновете влизат в касата на Детско-юношеската школа на Марек.

Както сме съобщавали, ВИП-картите и останалите сезонни карти включват всички домакински мачове на отбора до края на спортно-състезателната година. Както срещите от първенството на Югозападната Трета лига, така и двубоите за Купата на България и Купата на Аматьорската футболна лига.

Картите за ВИП-зоната на стадион „Бончук“ струват 200 лв., а останалите сезонни карти са на цена 130 лв. marek pismo

Междувременно стана ясно, че жребият за първия и втория кръг от турнира за Купата на България ще бъде изтеглен на 11 октомври. Марек вече се класира за първия кръг от надпреварата, елиминирайки Монтана, и на предстоящия жребий ще стане ясно кой отбор от Първа професионална лига ще гостува в Дупница. Притежателите на сезонни и ВИП-карти вече са си осигурили място на стадиона за този така чакан мач.