Марек без капитана си,но с публика срещу Левски Лом

На подкрепата на своите запалянковци ще може да разчита отборът на Марек в предстоящото домакинство срещу Левски (Лом). Двата тима се срещат в петък от 16.00 часа на стадион „Бончук“ в мач от първенството на Втора лига.

Нищо друго освен победа не устройва дупничани, които след 13 изиграни кръга спаднаха до 15-о място в класирането с актив от 13 точки. Съперникът Левски (Лом) е в още по-лоша позиция, заемайки последното 20-о място в таблицата със само 4 точки, но и два мача по-малко от Марек. За този двубой домакините няма да могат да разчитат на капитана си Александър Близнаков, който има да изтърпява наказание от една среща за натрупани 5 жълти картона. В състава има и неколцина футболисти с травми, но целта си остава само и единствено победа. На  „Бончук“ се допуска присъствието на публика, спазвайки се изискванията на Министерство на здравеопазването за „зелен сертификат“.

Мачът ще бъде ръководен от международния съдия Георги Давидов от Велико Търново, на когото ще помагат Милен Арабаджиев също от Велико Търново и Михаел Денчев от Габрово.