Лудогорец се отказа от Даниел Наумов

Вторият вратар на Лудогорец ще бъде чужденец и той ще бъде обявен скоро, пише „Мач Телеграф“. Както е известно, след трансфера на Кристиян Кахлина в американския Шарлот за 1.25 млн. долара „орлите“ останаха само с един опитен страж – Серджо Пад. В момента на лагера в Турция заедно с нидерландеца са юношите Дамян Христов и Умут Хабил, но е ясно, че шампионите имат спешна нужда от подсилване на този пост.

Вариант бяха двама българи – Даниел Наумов от ЦСКА 1948 и Пламен Илиев, който все още е обвързан със закъсалия румънски гранд Динамо Букурещ. Но ръководството на „орлите“ се е отказало и от двамата и се е насочило към един от многото чужденци, които са наблюдавани в последните години. Причината Лудогорец да не иска Наумов е, че той е млад вратар, който се нуждае от титулярно място. А при наличието на Серджо Пад такова за стража от Гоце Делчев няма да има гарантирано.

Пламен Илиев пък вече беше в Лудогорец, като остави противоречиви мнения. Както имаше много силни мачове, така имаше и издънки. Освен това статутът му е неизяснен. И заради това разградчани ще се насочат към чужденец, най-вероятно от Балканския полуостров. Още повече че привличането на никому неизвестния Кристиян Кахлина преди година се оказа истински трансферен удар.