Левски Крупник с 6 от 6 в А РФГ

Левски (Крупник) записа шеста поредна победа за сезона в А РФГ Благоевград.  Крупничани биха като гост отборът на Малеш (Микрево)  с 3:1 . Крупничани имаха възможността да открият резултата още в 3-та минута, но Радослав Равначки пропусна да отбележи след подаване на Ивайло Спасов.

Първият гол в мача дойде в 10-та минута като за 1:0 точен във вратата на „Малеш“ бе Ивайло Спасов. В 17-та минута последва нова силна атака на крупничани и така резултатът в полза на „Левски“ (Крупник) бе удвоен, след невероятен гол с глава на Ивайло Спасов. В 30-та минута Марио Самуилов „излъга“ противниковия вратар, но топката не успя да влезе във вратата, заради локва на терена.

Три минути по-късно Кирил Георгиев (Малкият Карчо) отбеляза невероятен гол с глава. На полувремето двата отбора се оттеглиха в почивка при резултат 3:0 в полза на „Левски“ (Крупник). В първата част на мача домакините имаха възможността да отбележат два гола, но добрата намеса на вратаря на крупничани Алекс Тодоров запази „мрежата суха“.

През второто полувреме пропуски за „Левски“ (Крупник) направиха Филип Самарджийски и Мартин Лазаров. Футболистите от Малеш на два пъти удариха гредите, но в 88-та минута „късмета им се усмихна“, като успяха да реализират едно точно попадение, с което бе оформен крайният резултат на мача – 3:1 в полза на „Левски“ (Крупник).