Куп елитни отбори искат голмайстора на Септември Симитли

Нападателят на Септември (Симитли) Запро Динев, който има 6 гола и 3 асистенции от началото на сезона, разкри, че към него има интерес от един отбор от efbet Лига, както и от няколко от второто ниво на българския футбол. Септември се намира на предпоследното 18-о място в класирането, въпреки че започна с 2 поредни победи. Оценката на Запро Динев за представянето на отбора през есенния полусезон не е добра и се надява заедно със своите съотборници да имат повече късмет през следващата календарна година. Ето каква равносметка направи нападателят на Септември (Симитли) пред Sportal.bg.
„Започнахме сезона добре, но после явно не подходихме сериозно към останалите мачове. Започнахме да губим, да правим равни, да изпускаме такива мачове, които би трябвало да взимаме. Като ходим на гостуванията, отиваме със свален гард. Започнахме да губим точки и вкъщи, и навън и така се стигна до тези близо 3 месеца без успех. От мача със Своге в 7-ия кръг, следващата победа беше чак 19-и кръг срещу Лудогорец II, което е доста време. Оценката ми за представянето на отбора през есента не е много добра.
Не знам какво точно се обърка, явно малшанс. Много от мачовете, в които завършихме наравно или дори ги изгубихме, играхме добре, създавахме положения. Когато другият отбор направи грешка в защита, ние не съумяваме да се възползваме, а когато ние направим грешка, винаги биваме наказвани“, заяви Запро Динев.

„Утре (15 декември) е последната ни тренировка. Предполагам, че ще ни обяснят кога ще стартира подготовката, колко контроли ще изиграем, както и евентуален лагер. Основната цел напролет ще бъде отборът да се спаси. Смятам, че имаме потенциал да го постигнем. Трябва да имаме и късмет, тъй като ни липсваше през първия полусезон“.