Кирил Десподов: Повече от месец преговарях с Краснодар, но избрах ПАОК

Броени дни след трансфера си в ПАОК, Кирил Десподов разкри подробности около преминаването си в гръцкия гранд. Националът от Кресна подписа с тима от Солун за 4 година и вече бе представен официално от клуба. 

"Беше много тежко в последните дни. Бях по цял ден на телефона и постоянно говорех с различни хора. Много съм радостен, че ме свързваха с такива грандове, но в интерес на истината беше лесно да избера точно ПАОК. Те показаха много голямо уважение към мен. Тук е моментът да разкрия, че преговарях с Краснодар месец и половина, но просто нямаше как да подпиша с тях заради положението в Русия. 

"Офертата от ПАОК дойде ден след мача с Аякс, който Лудогорец спечели с 1:0. Говорих с моите мениджъри за техния интерес и след два часа пристигна официалната оферта. В интерес на истината много бързо станаха нещата. Аз още бях в Амстердам, качих се в самолета и след като прибрах, до два часа след полунощ бях на телефона. Вече се бях разбрал с тях, но трябваше и Лудогорец да приеме предложението на ПАОК", обясни за "Мач Телеграф" Десподов.