Изненада: Беласица освободи Чезето ден след като влезе във Втора лига!

Ден след последния мач за сезона в Югозападната Трета лига, в който шампионът Беласица победи Ботев (Ихтиман) с категоричното 4:0, петричани съобщиха изненадваща новина. Тя е свързана със старши треньора Николай Николов - Чезето, който е освободен от своя пост, тъй като няма необходимия лиценз да води отбора в професионалния футбол.

Ето какво пишат от клуба във "Фейсбук":

"Ръководството на ОФК Беласица благодари на Николай Николов - Чезето за всеотдайната работа, упорития труд и неуморните усилия, които положи, за да изведе отбора до професионалната футболна карта на България. За съжаление присъединяването на Бела към Втора професионална лига налага освобождаването му от треньорския пост, поради липсата на нужния лиценз за водене на отбора в профи футбол. 

 

След 13-годишно отсъствие, любимия Беласица отново ще се състезава във второто ниво на българския футбол и с основна заслуга за това е именно специалиста от Кюстендил. Ръководството на ОФК Беласица пожелава на Николай Николов - Чезето здраве, лично щастие и много професионални успехи!