Иво Василев: Мачът с Левски е бонус за нас,ще бъде празник за Сандански

Треньорът на Вихрен Сандански Ивайло Василев обяви пред Football24,bg, че за града ще бъде голям празник Левски да акостира след броени дни.Двата тима ще изиграят мач от турнира за Купата на България в който санданчани на хартия ще бъдат тотален аутсайдер, но пък „сините“ се намират в много тежка серия от мачове без победа.

„Oт цели 14 години Левски не е гостувал в Сандански. За това записахме турнира за Купата на България, за да можем да изиграем някой мач с подобен противник. Ще се опитаме да им се противопоставим и да играем грамотен футбол, пък каквото стане. Левски си е Левски, независимо в каква форма се намира.

„Имат начело един изключителен специалист като Станимир Стоилов. Нас не ни е страх, ние няма какво да губим в този мач, той е бонус за нас, а и за целия град, разбира се. Вихрен в никакъв случай няма да излезе обречен в този двубой, няма да се приберем в глуха защита, а ще се опитаме да играем футбол срещу един от най-големите български отбори. Надявам се да се получи атрактивен и двуостър двубой.“, обяви Василев пред нашата медия.

„Ще се постараем да покажем, че макар и да сме отбор от Трета лига се развиваме в правилна посока и ще се опитаме да направим така, че Левски да има тежък мач. Ако можем да направим нещо сензационно, ще го направим. За момента нямаме кадрови проблеми. Симеон Иванов вече не е част от отбора, разделихме се по взаимно съгласие по съвсем коректен начин. Имаме в момента доста опитни състезатели, които са играли такива мачове, но и талантливи млади момчета на които подобен двубой може да се окаже трамплин в тяхната кариера“, завърши Василев.