За 15-ти път :Футболистите без договор с лагер в Брезник и 2 контроли

Отборът на футболистите без професионални договори ще изиграе две контролни срещи като част от подготовката за новия сезон. В момента свободните агенти са на лагер в град Брезник (област Перник) и се готвят под ръководството на треньора Румен Стоянов. 
В събота (18 юни) играчите без договори ще премерят сили срещу втородивизионния Струмска слава (Радомир). Спарингът е от 10,30 часа на стадиона в Брезник. Следващата проверка ще е на 22 юни (сряда) срещу друг тим от Втора лига – Спортист (Своге). Мачът е от 18,00 часа на стадиона в Своге. Отборът на играчите без договор се организира за 15-и пореден път от Асоциацията на българските футболисти, с подкрепата на БФС.

Целта на този проект е футболистите да водят нормален тренировъчен процес и да се подготвят за новия сезон, докато търсят нови отбори, в които да продължат кариерата си. Контролите пък са добра възможност за мениджъри и представители на професионалните футболни клубове да видят в игрова обстановка футболистите, които все още са без договори.