Ветрен Полена

Ветрен с домакинска победа над Малеш

Отборът на Ветрен Полена надви Малеш Микрево с 3:1.Срещата бе от 22-ия кръг на А ОГ Благоевград -Зона Струма. Това бе победа №9 от началото на сезона за отбора от Полена.

Дубълът на Вихрен вкара 4 на Ветрен

Дубълът на Вихрен Сандански победи с 4:0 Ветрен Полена в среща от 16-ия кръг на А ОГ Благоевград - Зона Струма. Това бе едва трета победа за домакините от началото на сезона.

Спартак Склаве и Ветрен не се победиха

Ветрен (Полена)  започна с равенство от 1:1, като гост на Спартак (Склаве) пролетния полусезон. Срещата бе от 14-ия кръг на А ОГ Благоевград - Зона Струма.

Ветрен с победа като гост в Лебница

Нова победа за отбора на Ветрен Полена. Момчетата от община Симитли гостуваха на Орел  в Лебница и спечели гостуването си с 2:1. Срещата бе от 11-ия кръг на А ОГ Благоевград - Зона Струма .

Ветрен спря лидера Локомотив Дамяница

Ветрен Полена наравно 2:2 с лидера Локомотив Дамяница в среща от 6-ия кръг на А ОГ Благоевград -Зона Струма. Гостите дойсоха за този мач с пълен актив от точки и 5 победи в 5 мача.

Ветрен Полена вкара 6 на дубъла на Вихрен

ФК "Ветрен" (Полена) продължава с добрите игри през нови ясезон.Този път отборът на Полена надигра вторият отбор на "Вихрен" (Сандански) с 6:2 в среща от поредния кръг на А ОГ Благоевград - Зона Струма.