Уорън Фийни: Бодуров и Дюлгеров може да пропуснат мача с Ботев Пд

Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира представянето на своя отбор в контролата с Царско село (0:0). Наставникът сподели и очакванията си за предстоящия сезон и как Пирин ще изглежда през него.

"Не мога да кажа нещо специално. Тези мачове са, за да навлезем във форма. Имаше елемент на битка и това ми хареса. Контролните мачове са, за да навлезем в добра форма. Няма напрежение при нас, ние сме новаци, ще се насладим на сезона. 4-5 отбора сме, които ще се борим на едно ниво", започна той. 

"Никой не можа да кажа колко сме подговени. Винаги първият мач от сезона е нещо различно, надявам е, че сме подготвени добре и да сме окей за началото на сезона. Върша моята работа, постоянно изисквам нови играчи, но тези нови играчи трябва да са добри. Ако попитате всеки един треньор, той прави същото".

"Ще трябва да направим прегледи на Дюлгеров, вчера имаше ситуация и с Бодуров. Ще трябва да се види тяхното състояние, но едва ли ще са готови за следващата седмица".

"Не искам да поставям конкретни цели. Първата цел е да оцелеем, но не искам да поставям допълнтителни такива. Иска ми се да се насладим на мачовете и играта и да се забавляваме", заяви Фийни.