сливнишки герой

10 от Банско си тръгнаха с точка и от Сливница

Сливнишки герой и Банско завършиха 0:0 в Сливница, в среща от 4-ия кръг на Югозападната Трета лига. Гостите от Банско обаче продържават да са без загуба от началото на първенството.

Сливнишки герой с победа в Кюстендил

Сливнишки герой (Сливница) спечели с 1:0 в Кюстендил срещу едноименния тим. Срещата бе от третия кръг на Югозападната Трета лига. Това е втора поредна загуба за възпитаниците на Мартин Йорданов у дома.

Сливнишки герой би Рилецо в Самоков

Сливнишки герой победи с 2-1 като гост Рилски спортист, в последната си контрола преди началото на шампионата в Югозапдната Трета лига, като двубоя се игра на градският стадион в Самоков.

ФК Кюстендил би и в Сливница

Едноименният тим на Кюстендил спечели с 2:1 в Сливница срещу Сливнишки герой. Двубоят е от 31-ия кръг на Югозападната Трета лига – Първа група (1-10 място).

Септември Симитли с победа в Сливница

Септември (Симитли) взе победата като гост срещу отбора на Сливнишки герой с 2:0. Срещато бе от 7-ия кръг на втората фаза на Югозападната Трета лига.

Вихрен с нова победа - би и в Сливница

Вихрен (Сандански) победи Сливнишки герой като гост с 2:1 в среща от 23-тия кръг на Югозападната Трета лига. Флавио Карвальо откри резултата в 28-мата минута, а Тамги Лоншел (65) удвои през второто полувреме.