Миньор Пк започва подготовка на 6-ти юни

Изпълнителният директор на Миньор Перник Велизар Димитров обяви, че целта на клуба през следващия сезон ще бъде промоция в елита.

„Дойде време да направим следващата крачка. Използвахме изминалия сезон да намерим ритъма, да израснем, да се подготвим. Времето за „не сме готови“ свърши. Нямаме право да тъпчем на едно място. Целта на Миньор през предстоящата кампания е промоция във Първа лига“, категоричен бе Димитров пред „Тема Спорт“.

Целта ще бъде обявена пред играчите и служителите на клуба на първата тренировка за новата кампания. Старши треньорът на тима Христо Янев ще събере подопечните си на 6 юни (понеделник). Играчите ще преминат двудневни медицински тестове, след което ще стартира същинската част от подготовката.

„Ще има сериозни промени както в състава, така и в поведението на отбора. Всичко, което ще направим, ще бъде с идеята Миньор Перник да върви нагоре. Очакват се трансфери и в двете посоки, като някои от тях по мое мнение ще бъдат грандиозни за родните стандарти“, заяви Димитров.

В следващите дни перничани трябва да финализират привличането на бразилски полузащитник, а на стадион „Миньор“ ще пристигне и екипировката за новия сезон. Жълто-черните получиха ексклузивна оферта от испанския гигант Joma и през предстоящата кампания перничани ще се радват на екипи с качеството и визията на Виляреал.