Места Хаджидимово

Места с първа пролетна победа

Отборът на Места Хаджидимово победи с класическото 3:0 като гост  ОФК Белица  в отложена среща от есента в А ОГ Благоевград - Зона Места.

Места разби Копривлен в местното дерби

Места Хаджидимово победи с 4:0 ФК Копривлен в местното регионално дерби от 12-ия кръг на А ОГ Благоевград - Зона Места. Това бе победа №7 от началото на първенството за Места.

Места с победа в Огняново

Отборът на Места Хаджидимово победи с 3:1 като гост Левски Огняново в среща от 11-ия кръг на А ОГ Благоевград -Зона Места. С тази победа отборът от Хаджидимово запази втораа си позция в класирането на групата.

Места с нова победа у дома

Места Хаджидимово победи с 2:0 втория отбор на Банско в среща от 8-ия кръг на А ОГ Благоевград - Зона Места. Головете за победителите отбеляза опитният Илия Тафров в 7-ма и 36-та минути.

Президентът на Места изненада децата в отбора с торта

Децата на ФК Места Хаджидимово до 15 години, бяха приятно изненадани с торта на тренировката от президента на отбора Димитър Парасков преди тренировката днес.Поводът бе двете  поредни победи над Вихрен Сандански с 2:1 и

Места с класика у дома срещу Вълкосел

Лидерът в А ОГ Благоевград,Зона Места  - Места Хаджидимово победи с класическото 3:0 у дома Стрела 2003 Вълкосел. Срещата бе от третия кръг на първенството.

Места започна с победа и новия сезон

Отборът на Места Хаджидимово победи с 1:0 Пирин Брезница в среща от първия кръг на А ОГ Благоевград -Зона Места. Шампионът в групата от миналия сезон се задоволи с минимална победа.