Борислав Цонев

Славия привлече Боби Цонев

Славия осъществи сензационен трансфер. "Белите" взеха Борислав Цонев. Това съобщи пред "Гонг" президентът на клуба Венци Стефанов.

Черноморец Одеса пуска Боби Цонев в друг клуб

Футболистът на Черноморец Одеса Борислав Цонев може да играе под наем в друг отбор, съобщава dsport. Това се случва заради войната в Украйна и прекратеното там футболно първенство.

Боби Цонев на крачка от Черноморец Одеса

Борислав Цонев е пред трансфер в украинския Черноморец Одеса, а единственото условие е халфът да разтрогне настоящия си договор с Левски. Българският национал ще премине в Украйна със свободен трансфер. 

Боби Цонев отказал оферта от Украйна

Халфът на Левски Борислав Цонев е отказал да бъде трансфериран в Украйна. Решението му е вбесило мажоритарният собственик Наско Сираков и треньорът на сините Станимир Стоилов.

Боби Цонев получи наградата си за №1 за август

Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата си за Футболист на август. Той спечели вота с 9 гласа. Втори с шест глава остава Юрген Матей от ЦСКА, трети с четири гласа е Мартин Камбуров, а Дориан Бабунски има един.

Боби Цонев: За миг забравихте дали сте българи или датчани!

алфът на Левски Борислав Цонев бе изключително съпричастен след случката с Кристиан Ериксен по време на срещата между Дания и Финландия на Евро 2020. По време на двубоя полузащитникът падна на земята и загуби съзнание,