Боби Цонев получи наградата си за №1 за август

Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата си за Футболист на август. Той спечели вота с 9 гласа. Втори с шест глава остава Юрген Матей от ЦСКА, трети с четири гласа е Мартин Камбуров, а Дориан Бабунски има един. Националът бе категоричен, че когато Станимир Стоилов има да им казва нещо, ще го направи, а няма да се занимава с интриги.

„Благодаря на хората, гласували за мен и на моите съотборници за подкрепата. Тренираме всеки ден, за да станем по-силни. Да се подобряваме. С паузата, която беше, мисля, че ще направим по-добри резултати“, започна националът от Благоевград.

„Доста беше емоционално да играем двамата с Ради за първия отбор на България. Щастливи сме, че отборът победи. Зарадвахме се“.

„Спокойствие ще ни даде победата. Напрежението беше огромно преди този мач. В мачовете с Лудогорец и ЦСКА не трябваше да губим трите точки. Дори трябваше да спечелим. Може би в мача с Локо София имаше напрежение.  Голът в първата минута ни стъписа. Надявам се с тази победа да започнат по-добрите игри“, продължи халфът.

„Винаги в Левски и в ЦСКА има спекулации. Може би странични фактори се опитват да вкарат напрежение. Г-н Стоилов не се занимава с интриги. Ако има нещо, ще ни го каже. Той мисли за футболните неща, а не се занимава със странични неща. Доста неща промени Стоилов. Най-важното дисциплина, организацията в играта. В клуба има променени неща. Резултатите не са задоволителни. Играта и дисциплината са предпоставка за скорошни победи. Ние изпълняваме неговите указания, надявам се скоро да се види ефектът“, завърши полузащитникът на "сините".