Бивш халф на Миньор Пк е дебютант №1 за годината в ЦСКА 1948(ВИДЕО)

Полузащитникът Емил Ценов беше отличен от ЦСКА 1948 за „Дебютант на годината“. Той даде интервю пред клубната телевизия и сподели, че първият му официален мач за мъжкия отбор е дошъл изневиделица. Ценов заяви, че изпраща ползотворна 2023-а година.

„Радвам се, че получавам тази награда. Това е олицетворение на целия труд, който съм хвърлил през годината. Надявам се, че следващата година ще имам повод за още такива награди“, каза Ценов.

„Дебютът ми се случи изневиделица. Научих, че ще съм в групата един ден преди да дойде мача с Локомотив София. Бях в много приповдигнато настроение. При такъв резултат очаквах да се появя в игра и дадох всичко от себе си. Нещата се получиха“, продължи той.

„Тошко Янчев ми каза да съм спокоен и че няма какво да губим от този мач. Аз лично мога да спечеля от него. Беше при голям резултат за нас. Просто показах на какво съм способен“.

„Направих това, което мога най-добре. Единоборства, подавам топката, дадох 100% от себе си и явно са го оценили. 2023-а за мен беше много ползотворна. Имам чувството, че израснах много през тази година. Научих много. Надявам се следващата да по-ползотворна. Имах много хубави моменти. Може би дебютът ми беше най-хубавият. Също така участието ми в Лигата на конференциите“, каза още футболистът на ЦСКА 1948”, каза още футболистъткойто бе закупен .

Видео