Беласица би Малеш при децата,гостите подадоха жалба

Беласица Петрич-2 победи с 1:0 Малеш Микрево в  отложена среща  от областното първенство за децата родени през 2010-та година. Реално това е набор 2011 на петричани,които още в началото на първенството заявиха два отбора.  Победното попадение в мача реализира Димитър Гонтев, а комитите използваха само 3 деца набор 2010, всички други бяха с година по-малко. И днес са били сюрпризирани от ОС на БФС -Благоевград,че има подадена жалба от Малеш. Директорът на ДЮШ на Беласица Васил Чергов пожела да  коментира пред нашата медия ситуацията.

"Още в началото на първенството започнахме участие с  2 отбора,тъй като набор 2011 играе Футбол 9 у нас и календарът с мачове е направо трагичен. Бе ни обяснено,че няма класиране ,децата играеха за удволствие. Което е и правилно - това са само подготвителни групи. И така до отложената среща с Малеш,които се оказа ,че имали шанс за първото място. Няма да коментирам факта,че в мача имаше 10 минути продължение, но ние дори играем с година по-малки деца! За какво е жалбата? Не ми е много ясно,честно!

Пирин Благоевград играе тук също с втория си отбор, първия е в Зоната. Настина не разбирам тези амбиции и жалби. За тези  две години,откакто аз съм директор на школата ни,дори и не съм си помислял да пускаме жалби. А е имало за какво" -коментира Васил Чергов.