Балкан привлече Иван Скерлев и Павел Петков

ФК Балкан започна подготовка на стадион „Христо Ботев“ в Ботевград. Церемонията започна с водосвет за здраве и успехи, отслужен от Отец Николай.

Отборът се състои от 24 футболисти, от които 4-ма са нови попълнения, двама от които са млади момчета. Това са Иво Иванов – централен нападател , който идва от Локомотив София, Васко Василев – десен защитник  от Сливнишки герой,Иван Скерлев  от Етър Велико Търново и Павел Петков  от „Локомотив “София. Вратарите се запазват същите – Калин Дончев и Костадин Костадинов. 

Напускащите отбора също са 4-ма – централният нападател Петко Петков, който отива в Левски Лом,Георги Кременлиев който онива в Оборище Панагюрище, Михаил Георгиев напуска поради несъвместимост с работата с тренировките и Йоан Маринов отива във Спартак Варна.

От сряда – 20 януари, „Балкан 1929“ започва 10 контролни мачове. Първата среща е с „Витоша“ Бистрица, която ще се играе от 15.00 часа на стадион „Академик“ София, а в петък от 13.00 – с „Локомотив“ София на стадион „Локомотив“ София.

 

Снимка: botevgrad.news