Хебър замина на лагер в Анталия

С 24 футболисти замина рано тази сутрин за подготвителния си лагер в Анталия, футболният тим на Хебър. Това ще бъде единственият отбор в България от Трета лига, който ще се подготвя в Турция.

В групата за режима в южната ни съседка старши-треньорът Николай Митов взе 3-ма вратари и 21 полеви състезатели.За Анталия отпътуваха всички нови попълнения. Пазарджиклии ще изиграят първата си проверка на турска земя още на 30-ти януари.В нея играчите от Пазарджик ще срещнат „Б” отбора на Арсенал(Тула).Само 3 дни по-късно, на 2-ри февруари хебърци ще имат спаринг с друг тим от дублиращата група на Русия – лидерът в подреждането ЦСКА(Москва).

Проверка № 3 за пазарджиклии от подготовката в Анталия ще бъде на 6-ти февруари, когато срещу „зелените” ще се изправи отборът на Сзегед(Унгария).

В предпоследната си контролна среща на турска земя лидерите в нашата Трета Югозападна футболна лига ще имат за съперник втородивизионния Рух(Брест) от Беларус.Тази контрола е планирана за 9-ти февруари.Два дни след това хебърци излизат за последния си 5-ти спаринг от лагера си в Турция срещу руския Звезда(Перм)

Хебърци ще се готвят в Турция до 12-ти февруари.

Ето и групата на Хебър:

Вратари: Петър Дебърлиев, Димитър Пангев, Спас Видев

Защитници: Васил Геров, Цветан Павлов, Мартин Сечков, Симеон Иванов(нов), Слави Косов(нов), Кристиян Михайлов(нов)

Полузащитници: Якуб Идризов, Андриан Краев, Руслан Иванов, Атанас Велев, Кирил Георгиев

Нападатели: Георги Недялков, Даниел Пехливанов(нов), Родриго Барони(нов)

В групата са и юношите: Васил Дошков, Денис Караасан, Цветан Йорданов, Мартин Георгиев, Николай Радев, Богомил Бошуркин, Пламен Димитров