Евдокия Попадинова с нов отбор в Италия

Многократната носителка на приза  Футболист на годината у нас - Евдокия Попадинова смени клубната си принадлежност в Италия. Рожбата на благоевградския Спортика вече ще играе за елитния Сасуоло. В последните години Попадинова бе част от Наполи. Новият и отбор през миналата година завърши на 4-то място крайното класиране и само 3 точки не му достигнаха за да бъдат спечелени медали. Преди Сасуоло в класирането бяха само отборите на Ювентус,Рома и Милан.

"Толкова съм развълнувана за тази нова глава от живота ми. Нямам намерение да казвам милиони неща, защото вярвам, че показването е по-добро от разказването. Единственото нещо, което искам да кажа е, че ще дам всичко от себе си за Сасуоло. Не мога да контролирам външните фактори, но единственото нещо, което мога да контролирам, са моите усилия и отдаденост ден след ден. И така, отсега нататък сърцето ми е зелено и черно.

P.S. Обещавам да говоря повече италиански тази година" -написа в профила си родената в Хаджидимово талантлива нападателка.