Доби Рабаджиева : Няма шанс да играя за националния отбор!

Българската волейболистка Добриана Рабаджиева обяви в интервю за БНТ, че няма шанс отново да облече екипа на националния отбор на България, за който игра в продължение на 13 години.

Като една от причините за нейното решение 31-годишната посрещачка посочи и травмата в рамото, която тя получи в началото на годината.

"На този етап шанс да играя за България вече няма. Също така, заради травмата в рамото, за мен е важно през лятото да се подготвя добре физически, за да мога да издържам сезоните и да продължа да играя на едно високо ниво, каквото искам", заяви Рабаджиева.

Пред БНТ посрещачката разкри още, че от новия сезон ще се състезава в Китай, след като за последно игра в италианския Рома.

"Новият сезон ще бъда в Китай. Заминавам на 15 септември. За съжаление, ще имам карантина от седем дни, която малко ме притеснява, защото за един състезател не е никак лесно да си затворен седем дни в една хотелска стая. Аз обаче издържах по 14-20 дни в предишните години, така че мисля, че ще се справя", коментира българската състезателка.оби