Димитър Бербатов и кметът на Благоевград на тържествата за 100 години Пирин(СНИМКИ)

Изложба на архивни фотоси със заглавие „100 години футбол с любимия отбор“ бе подредена на площад „Георги Измирлиев“ в Благоевград.
На събитието, организирано от Община Благоевград присъстваха футболисти, треньори и служители от представителния отбор на ФК Пирин и Детско-юношеската школа на клуба, нашите многоуважавани ветерани, привърженици и приятели на футбола в града, както и нашите приятели от детска школа Хлапетата. Събитието бе под патронажа на кмета на града Илко Стоянов, а специален гост бе роденият в Благоевград бивш голмайстор на Манчестър Юнайтед,Тотнъм, Фулъм,Монако и Байер Леверкузен Димитър Бербатов.
Утре тържествата по случай 100-години Пирин продължават в клуб "GOA", където ще се съберем в приятелска атмосфера и с надеждата, че заедно може да направим всичко за доброто бъдеще на любимия ни футболен клуб. Първият сигнал ще бъде даден в 19:00 ч, а домакин на събитието отново ще бъде собственикът на ФК Пирин Пол Белогур.
Основна тема на събитието ще бъде: “Как да стана собственик или спонсор във ФК Пирин”. Но ще намерим отговор и на въпросите: „Какво означава придобиване на клубни акции“, „Коя е компанията собственик на акциите на ФК Пирин АД“.