ЦСКА 1948 представи Владимир Димитров

ЦСКА 1948 официално обяви назначението на Владимир Димитров за треньор на дублиращия отбор, състезаващ се във Втора лига.

49-годишният специалист поема поста, след като „червените“ се разделиха с Андрей Андреев през декември.

Владимир Димитров ще проведе първите си тренировъчни занятия с отбора по време на подготвителния лагер в Сандански между 9 и 22 януари. От 25 януари до 5 февруари за ЦСКА 1948 II предстои и втори лагер в Сандански непосредствено преди началото на двубоите от пролетния дял на Втора лига през уикенда 18-21 февруари.

Владимир Димитров ръководи втородивизионния Струмска слава в продължение на цели 7 години, което го превърна в един от настоящите старши треньори в страната с най-дълъг стаж в един отбор без прекъсване. През тези седем години Димитров спечели промоция с радомирци за Втора лига, като тимът заема мястото си във втория ешелон за пети пореден сезон, въпреки ограничения бюджет, с който разполага.

Като играч Владимир Димитров също е носил екипа на Струмска слава – първо като юноша, а после и в мъжкия футбол. Отказва се от активния спорт малко преди да навърши 40 и се ориентира към треньорската роля в родния си клуб.

ЦСКА 1948 пожелава на Димитров здраве, много победи и късмет в новото предизвикателство в кариерата му.