Браво! Хлапетата биха Цървена звезда на финала на турнира в Пловдив

Отборът на ФК “Цървена звезда” Белград, рухна срещу  ДФК Хлапетата на детски турнир в Пловдив. Децата от Благоевград спечелиха финала с 2:1.

Заслужава си да се да отбележи, че отборът на звездашите, родени през 2013-та година, не беше усещал вкуса на загубата от цели 4 години! Това призна техния старши треньор, който се държа изключително коректно.

В малкия финал на “Хлапетата - Б”, загубиха дузпи от отбора на “Атаканте” Белград, но с невероятни голове се изявиха нашите невероятни нападатели - Марио Тонев и Борис Андреев, а Валери Николов е най-добър вратар за турнира.Във финала, срещу “Цървена звезда”, Спечелиха спечелиха след обрат от 0:1, с головете на Кристиян Гальов и Кристиян Тилев.  Мариян Елезов пък е най-полезен играч на турнира.

Във финала, при родените през 2015 -та година, зХлапетата авършиха 1:1 в редовното време, след невероятен гол от фаул, буквално в последната секунда на Денислав Нешов. За съжаление, в ролетката на дузпите децата от Благоевград загубиха злощастно. Денислав Нешов, е най-добър защитник на турнира.